Läger

Konfirmationsläger

Konfirmationsläger på Västkustgården sommaren 2018

Lägret börjar med en förhelg i pingst 18-20 maj. Sedan är lägret den 15 juni - 1 juli 2018. Konfirmationsgudstjänsten är i Fiskebäcks Missiosnkyrka söndagen den 1 juli kl. 11.00.

Vad gör vi?

På konfirmationslägret nyttjar vi havet och båtar när vädret tillåter. Vill man prova på att segla är detta ett utmärkt tillfälle! Vi har åtta egna båtar, fyra GKSS-giggar och fyra motorbåtar. Under lägret använder vi enkelt uttryckt förmiddagarna till lektioner och grupparbete och eftermiddagarna till olika aktiviteter. Under lektionerna talar vi mycket om vad det innebär att vara kristen och vad kristna tror på, men vi fokuserar också på många andra frågor som är stora för tonåringar och som man kanske normalt inte menar ligga inom den religiösa sfären. Fritidsaktiviteterna kan vara allt ifrån fotboll, poängpromenader och olika lekar, till segling, sol och bad. Sång och musik är också stående inslag. Under lägret blir det också hajker på olika håll då vi åker ifrån gården i mindre grupper och sover över på olika ställen.

Varje kväll avslutas med en andakt i någon form. Denna kan se väldigt olika ut beroende på om vi är kvar på gården, sitter och ser på en solnedgång eller kanske har klättrat upp på ett berg och ser ut över hela nejden.

Vi har pastorer som ansvarar för undervisningen och en stor mängd ledare som är där bara för din skull, så att du ska få det så bra och roligt som möjligt. Många av ledarna har själva varit på konfirmationsläger på Västkustgården och vill gärna vara med och se till att också du får en fantastisk upplevelse av ditt läger.

Konfirmationslägret avslutas med konfirmationsgudstjänst dit släkt och vänner är varmt välkomna att vara med. Lägret kostar

5 800 kr och i det ingår husrum, mat, ett underbart lägerliv och kanske vänner för livet!

Har du frågor?

Undrar du över något, eller vill du anmäla dig till lägret? Hör av dig till anne.grudeborn@equmeniakyrkan.nu